Mari Tonton Demo Silat Cekak.. ;)

hehe, saya pun tak tahu naper saya nak letak video klip ni. Tak apalah, sama-sama kita tengoklah yer. Mana tahu timbul ilham atau apa-apa idea ke. hehe. Betul, bukan gurau.

[youtube:http://youtube.com/watch?v=7f2E83xXUtE]

PS. Cuba cari saya dalam video klip silat cekak ustaz hanafi ni.. Kalau ada laa.. 😉

PPS. Sila bersabar semasa video sedang loading. Anda digalakkan memakai streamyx atau broadband.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

9 thoughts on “Mari Tonton Demo Silat Cekak.. ;)

  1. hangpa jgn main2 ngan mr Zul ni.. hehe.. masuk martial art ni sebenarnya dapat membina disiplin dan jati diri bangsa.. setiap orang melayu (esp yg muda2) digalakkan masuk any silat (yg tidak bertentangan dgn agama lah), Seni Silat Cekak merupakan pilihan utama.. disiplin persilatan tu boleh diterapkan dalam dunia perniagaan internet..cuba lah..anda akan faham nanti..

  2. Wah3.. ber vblog pula sekarang yer. Tapi tk nampak la gambar smartzul dalam tuh? yang mana satu?

  3. En Anas, silat cekak ni asal dari Kedah tau.. Hehe..

    En Rahman, silat cekak tak guna keris, senjata dia parang lading dan wali jantan. 🙂

    Fai, huhu, jawapan dia, saya tak der lah dalam video tu.. Saja nak suruh perhati video tu. Hmm, memang best.

    Hasrul, ya, memang laju silat ni. 😉

    robotys, baru cuba install semalam plugin youtube ni. Baru jumpa. Saya xder dalam tu.. InsyaAllah nanti ada lah. 🙂

  4. huhu… Zul…

    Syokkan letak video kat blog…! Ceria nampak blog…
    Akak pun letak gak kat blog…

    Oh ye, Zul…blog Akak dah tukar URL ke:
    http://www.internetmelayu.com...
    hehe…wordpress gak dan hosted….jengok-jengoklah….

    Ada satu video tu saya letak kat website saya, saya sendiri pun syok lak tengok… 😉

  5. wah.. smartzul (nama baru kue2) pon letak video gak.. jadik vblog la ek..

    en. anas tak join wangcyber.com ke?

    — selingan —
    en. anas, sijil bila nak dapat? hehehe… jangan marah ye smartzul..

  6. Pingback: jrpro-99

Comments are closed.