Makluman kepada pembaca blog smartusaha

Pertama, saya mengharapkan anda mendapat manfaat daripada blog ini. Saya bukanlah pakar, cuma newbie juga seperti anda yang mahu berkongsi pengetahuan.

Baiklah, satu berita untuk anda, disebabkan bandwidth bulanan hosting kami hanyalah rendah iaitu dalam 1.x Gb sebulan, maka dengan peningkatan jumlah trafik ke blog ini dan juga beberapa subdomain yg lain, maka bandwidth smartusaha mungkin akan mencapai ke tahap maksimum tersebut.

Ini bermakna, kemungkinan blog ini dan juga site subdomain smartusaha yang lain akan ‘down’ pada bulan ini. Jika anda tidak dapat membuka blog ini atau mana2 site smartusaha termasuk portal utama (smartusaha.com), itu bermakna site kami telah ‘down’. InsyaAllah, jika kami berupaya untuk melakukan sesuatu, kami akan lakukan sesuatu untuk membolehkan blog ini terus ‘on’ sehingga hujung bulan ini.

Terima kasih atas sokongan anda.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

4 thoughts on “Makluman kepada pembaca blog smartusaha

  1. Smartzul,

    SaifulSham.com telah kembali! Alhamdulillah! Kami nyaris2 kehilangan domain tersebut 🙂

    Beri kami sedikit masa untuk menjawab soalan berkaitan ranking yang berubah-ubah tu, SaifulSham.com kena maintenance skit2 kejap.

    Btw, buku kami “Rahsia Buat Duit Dengan Internet” bakal berada di pasaran 23 Mac ini.

    Doakan kejayaan kami! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *