Majalah IM Edisi Ke-3 Telah Terbit!

Hanya pengumuman ringkas sahaja.

Majalah IM versi ke-3 telah pun diterbitkan oleh Team Flarebiz.

majalah IM

Pada edisi kali ini, banyak artikel yang menarik untuk anda baca. Tetapi isu utama kali ini ialah mengenai perniagaan Ebook, masihkah relevan? Malah yang menarik juga ialah, pada edisi kali ini disertakan bersama satu audio interview bersama Gobala Krishan, iaitu usahawan Internet Malaysia yang berjaya di dalam model produk digital.

Anda boleh download edisi terkini ini dan juga edisi yang lepas di laman web MajalahIM.com.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

13 thoughts on “Majalah IM Edisi Ke-3 Telah Terbit!

  1. wah, tak sabar rasanya mahu membacanya!

    dan, saya baru sahaja daftar ahli JomSeminar.com setelah klik banner di atas. nampaknya, 1 lagi peluang yang amat menarik untuk dinantikan!

    thanks Zul. πŸ™‚

    thanks team JomSeminat.com. πŸ™‚

  2. Memang best Majalah IM kali nie. Terima kasih kepada usaha yang telah dibuat oleh semua yg terlibat terutamanya kepada orang baru seperti saya yang baru menceburi dunie perniagaan siber ini. Tahniah sekalai lagi kepada team Flarebiz.

    MA Sukri
    http://www.millionairefloor.com
    -Tidak Semua Orang Berpeluang Sebegini-

  3. Tapi pada pendapat saya kan majalah IM ni susah sikit nak baca bab dia buat dua and tiga column dalam satu page. klu buat satu column jak kan senang nak baca

  4. Tau page bertambah banyak tapi s kisahlah janji senang baca…. Klu destop besar xpe la boleh muat satu page n tulisan pun besar… Tapi klu destop kecil tepaksa kena scroll ke bawah pastu naik atas lagi… Memang lah standard majalah macam tu… Majah fizikal senang lah tapi ni eMjalah…. x ble ka membuat perubahan yang akan menyenangkan pembaca….Ni pendapat saya n masalah yang saya hadapilah…. Tapi tahniah majalah IM ni memang best…

  5. Betul memang banyak page klu buat satu column jak tapi senang lah nak baca… X payah lah nak scroll kebawah n keatas.. Klu destop besar ok lah ble dapat 1 page penuh pada destop tu n tulisan pun besar.. Tapi klu destop kecil…… Memang standard majalh macam tu saya akui…. Klu majalah fizikal lain lah senang baca tapi ni eMajalah susah…. Ni hanylah cadangan n pendapat saya jak… saya cakap ni berdasarkan pengalaman saya… Tapi majalah IM ni memang best n banyak input… TAhniah bro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *