Majalah IM Edisi Ke-2

Sedikit info kepada pembaca blog ini, e-majalah IM edisi kedua telah pun dilancarkan pada seminggu yang lepas. Anda boleh mendownloadnya di laman web www.MajalahIM.com.

Dapatkan e-majalah ini secara percuma tanpa perlu membayar walau satu sen pun. Terdapat lebih kurang 10 orang penulis utama yang terdiri daripada para usahawan Internet Malaysia (termasuk saya) yang menyumbangkan artikel kepada majalah ini.

Di antara topik yang diperbincangkan di dalam edisi kedua ini ialah:

1. Wawancara Eksklusif bersama Shuth (Pengasas WangCyber.com)

2. Tips Mempromosi Direktori (oleh: Alang)

3. Keseronokan Bekerja.. (oleh: SmartZul)

4. 7 Langkah Persediaan Menulis Sales Letter (oleh: Kak G)

5. Idea Hebat, Perniagaan Hebat (oleh: Irwan Dahnil)

6. Adab Menuntut Ilmu Online (oleh: Osman Affan)

..dan banyak lagi ilmu bermanfaat yang anda bakal perolehi melalui e-majalah ini yang tak dapat saya senaraikan kesemuanya. Jika nak tahu, download dan baca pada hari ini juga.

Dapatkan sekarang di www.MajalahIM.com.

Akhir sekali, tahniah kepada Team Flarebiz dan kepada mereka yang terlibat di dalam menjayakan projek e-majalah ini. Semoga majalah ini memberikan impak yang baik khususnya kepada rakyat Malaysia di dalam bidang perniagaan Internet.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

9 thoughts on “Majalah IM Edisi Ke-2

  1. da abes baca..kandungan yang begitu sesuai dibaca oleh sesiapa yang ingin menceburi dgn serious dalam dunia bisnes internet ini. ada 7 tips hangat yang dibincangkan dalam ‘keseronokan bekerja’.dapatkannya skg..

  2. dan paling penting en dlie.. Percuma.. Ilmu manfaat yg bnyk sangat ni kalau guna betul2 leh bantu kita.. kerana ada yang lupa kadang2 bila free dia selalu abaikan.. πŸ™‚ Apa pun bro smartzul pun ada menulis.. Bagi saya yang masih baru dalam arena ini.. Ia amat membantu.. πŸ™‚

  3. lepas ni team flazebiz boleh keluar kan majalah nyata lah pula…hehe
    e-majalah ni memang ok sangat…
    otai2 saja yang ada dalam tu…

    han

  4. Harap semua dapat membantu kami… kami tak mampu berdiri sorang2.. terima kasih juga kepada bro Zul dan sifu2 lain kerana sudi berkongsi artikel dengan kami… thanks semua πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *