Lima Pemenang Komen “Terpilih”

Terima kasih kepada 25 orang yang telah mengambil bahagian di dalam memberikan komen “terbaik” sempena pra-pelancaran ebook Panduan Asas Paypal. Seperti tajuk di atas, saya tulis “terpilih” kerana kesemua 25 komen tersebut adalah terbaik.

Sebelum itu, saya ucapkan terima kasih juga kepada mereka yang sekadar membaca dan memberikan sokongan, sama ada rakan-rakan di Facebook dan juga subscribers. Walaupun tidak mengambil bahagian, namun sokongan yang diberikan itu, saya amat berterima kasih.

panduan paypal kad debit

Tanpa melengahkan masa, berikut adalah lima peserta yang terpilih (tanpa megikut turutan terbaik). Anda boleh klik pada nama mereka untuk memabaca komen yang telah mereka tulis.

  1. Izalin Ismail
  2. Abu Jarir
  3. Azlin Yusoff
  4. Zulhilmi Ibrahim
  5. Ijamidayu

Itulah lima peserta yang telah saya pilih berdasarkan komen yang diberikan. Sebenarnya, sukar untuk saya pilih komen yang terbaik, kerana bagi saya semuanya terbaik. Sebab itu saya buka kepada 25 orang sahaja agar saya tidak pening kepala memilih para pemenang.

Beberapa aspek yang saya gunakan di dalam pemilihan pemberi komen “terpilih” adalah keunikan komennya berbanding yang lain, keinginan, keterujaan atau keperluan untuk memiliki akaun Paypal, menerangkan dengan padat mengenai Paypal dan menceritakan kisah unik tersendiri.

Sebagai contoh, Abu Jarir menceritakan mengapa beliau ingin kembali menggunakan Paypal setelah menyesal tidak menggunakannya selama setahun. Azlin Yusoff pula selama ini hanya mendengar dan membaca sahaja mengenai Paypal, dan bertambah teruja apabila mengetahui saya akan terbitkan ebook panduan. Manakala Zulhilmi pula memberi komen yang unik terhadap pakej Panduan Asas Paypal.

Kepada lima pemenang di atas, saya akan hantarkan link download ebook Panduan Asas Paypal dalam masa terdekat. Tahniah saya ucapkan dan terima kasih di atas sokongan yang diberikan. Semoga ebook ini memberi serba sedikit bantuan dan manfaat di dalam melebarkan perniagaan yang dilakukan.

Kepada yang tidak terpilih, jangan kecewa. Seperti yang saya nyatakan di Facebook, peserta yang tidak terpilih berhak untuk mendapat diskaun sebanyak 50% daripada harga jualan ebook ini. Jika mahu beli nanti, bayar dengan harga selepas ditolak dengan diskaun. Saya akan sedia maklum dengan merujuk nama anda.

Sekali lagi, tahniah dan terima kasih kepada semua yang terlibat dengan aktiviti mini ini sempena pra-pelancaran ebook Panduan Asas Paypal.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

11 thoughts on “Lima Pemenang Komen “Terpilih”

  1. Tahniah kepada mereka yang berjaya. Syabas diucapkan dan semoga memperoleh manfaatnya. 🙂

    Terima kasih juga diucapkan kepada saudara SmartZul kerana akan memberi diskaun 50% kepada yang lain-lainnya. Tawaran yang menarik. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *