Laporan Lima Pembohongan Dilancar!

bisnes internet

Seperti yang dijanjikan semalam, berikut adalah laman web untuk anda mendownload Laporan Khas bertajuk “Lima Pembohongan BESAR Perniagaan Internet”:

http://www.sistemrahsia.com/lima/

Sila ke laman tersebut dan dapatkan laporan di atas pada hari ini juga. Saya tidak akan menceritakan apa yang ada di dalam Ebook tersebut sebab anda boleh membacanya sendiri (hanya 25 muka surat sahaja). Laporan itu tidak bosan untuk dibaca kerana format dan corak penulisannya yang menarik dan mudah difahami.

Selain membaca, anda juga boleh menjana pendapatan dengan menyebarkan Ebook tersebut. Untuk mengetahui caranya, sila download di laman web tersebut dan langkah penerangan ada disertakan sekali.

Semoga anda mendapat manfaat.

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

20 thoughts on “Laporan Lima Pembohongan Dilancar!

  1. slmt pagi semua…
    report ni memang kena baca untuk sapa2 yang selalu teruja dengan kata2 manis dari sales letter tu…hehe…
    baca jangan tak baca…
    boleh buat duit lagi dengan report ni…
    hanya rebranded je…

    han

      1. kena install rebrander yang di beri tu dulu…
        bila dah rebrand, pyan boleh bagi ke sesiapa sahaja…
        bila orang klik link yang ada dlm report tu, pyan dapat komisen affiliate yang ada tu…

        han

  2. Dah baca,..
    :mrgreen:

    saudara amirul faisyal memang berbakat dalam penulisan orangnya ye.
    penulisannya memang tak membsankan..

    yg lbh pntg, report ni mmg sangat penting utk bakal pembeli produk spy tak t’tipu gn janji2 manis salesletter.. 🙂

    1. tapi ebook tu kuranng menarik, sebab tulisan kabur sikit.. :mrgreen:

      lagi satu produk dalam ebook tu amirol tidak terang kan so susah sikit bagi Newbiz nak ambik perhatian.

      Komen semasa :mrgreen:

      1. kurang jelas je…
        tapi masih boleh dibaca…hehe
        percuma kan… 😉
        bukan berbayar…
        kalau berbayar kena komen laaaa…hehe :mrgreen:

        han

        1. yela…
          tapi ebook ni dah tak diubah dah… :mrgreen:
          bagus juga tu…
          lain kali takde lah amirul buat tuliasan tu lagi…

          han

    1. ni lah kadang2 yang susah sikit ni…
      ada orang takde winrar…kena install pula…
      kalau guna zip window punya kan senang…semua orang ada…hehe

      han

      1. 😐 dah baca, sapa makan cili rasa pedas le. sapa nak buat sales letter kena hati hati dengan wording yang digunakan. nanti makan diri pulak. boleh bungkus le program reseller.

        1. rm10 hinggit je tak rugi apapun.





          esok lusa rm10 hinggit lagi.

          lepas tu tambah rm20, tambah lagi rm40 dan macam-macam kombinasi program yang lain. bukan satu dua tetapi makin bercambah.

          tambahan lagi menumpang ebook orang lain untuk meraih pendapatan gaya reseller. memang beruntung la penganjurnya itu.

        2. ye tu abdfatah…
          mula2 RM10…
          lps tu RM 10 lagi…jadi RM20…
          lama2 sejuta habis tanpa disedari…

          han

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *