Makluman: Kuasa Forum Versi Terkini

TELAH TERBIT!

kuasa forum

1. Ebook ini telah diurus dan diterbitkan semula oleh Educattic Mind Resources, iaitu sebuah penerbit ebook dan produk digital.

2. Bagi pembeli ebook ini sebelum ini (melalui smartusaha sahaja), pihak penerbit bersetuju untuk memberikan kemaskini secara percuma (personal use).

3. Tiada sokongan untuk persoalan berkaitan forum marketing ini sama ada oleh pihak penulis mahupun penerbit. Namun jika penulis berkesempatan, soalan akan dijawab, tetapi ia bukan kewajipan. Pihak penerbit akan menganjurkan program seperti bengkel dan seminar dari masa ke semasa.

4. Harga tetap: RM30.00

5. Program Affiliate akan dibuka. Kepada mereka yang telah menjadi affiliate bagi ebook ini sebelum ini, maka perlu mendaftar semula.

Layari http://kuasaforum.com untuk maklumat sepenuhnya.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

7 thoughts on “Makluman: Kuasa Forum Versi Terkini

  1. Salam zul,saya ada beli ebook kuasa forum ni pada keluaran yang pertama dulu.Adakah ini bermakna saya akan dapat secara percuma edisi terkini ni?

    Kalau dapat macam mana caranya akan dimaklumkan?

  2. harga ok dah. produk cam ni memang mempunyai potensi pasaran sepanjang masa. lagi pun tuan dah ramai orang kenal dah pasti sambutan produk ni akan mendapat sambutan yg baik khususnya pengguna baru dan newbie.

    terutama mereka yg baru menceburi bidang bisnes internet dan ingin memahirkan berkenaan FTP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *