Kesibukan..

Apa khabar anda hari ini? Hari ini adalah 8 Januari, begitu pantas masa berlalu. Pada dua hari yang lepas, saya begitu sibuk dengan dua projek website yang perlu disiapkan untuk client dan partner saya. Yang menarik adalah, saya bersama dua orang lagi bekerja hanya berhubungan dengan Yahoo Messenger sepenuhnya. 🙂 Seorang di Terengganu dan seorang lagi tidak berapa jauh dari tempat saya ini. Saya terpaksa menyiapkan projek laman web tersebut dahulu dan kemudian barulah dapat fokus kembali kepada projek e-book kompilasi yang sedang tertangguh seketika..

Kedua, mengenai theme blog saya ini, saya akan membiarkannya begini terlebih dahulu. Sehingga satu masa nanti, saya akan mengubahnya kepada theme atau bentuk yang lebih menarik. yang penting sekarang adalah informasi yang ingin disampaikan.

Hanya sekadar bertanya, adakah anda telah mempunyai idea untuk perniagaan internet? Atau telah pun bermula? Hmm, terjebak ke dalam program wang? Pastikan anda melakukan sesuatu yang sah dan betul.. Demi masa depan anda.

Lawati komuniti perniagaan internet pertama di Malaysia, ilham dari seorang anak muda yang juga usahawan internet Malaysia. Lawati di sini: http://wangcyber.com.

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

4 thoughts on “Kesibukan..

  1. Hi semua. 🙂

    sedikit sahaja daripada saya: rebutlah kamu 5 perkara, sebelum datangnya 5 perkara (antara intipati petikan kata-kata Muhammad Abdullah).

    PS: baik rebut cepat-cepat masa 5 perkara tu! heheh…

    😀 “Salam KeBAHAGIAan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *