Kenapa Pelancaran Sistem EzSurvey Ditunda? Dan Lagi Mengenai Pakej Rahsia 10K.

TERKINI: Produk ini telah dilancarkan. Sila ke laman web berikut:

http://malaysiasoho.com/ezsurvey
———————————————————————

Sekadar makluman ringkas.

Saya terpaksa menunda pelancaran produk ini kerana mulai esok (Jumaat) sehingga Sabtu (atau mungkin Ahad), saya terpaksa outstation. Ada hal sedikit yang perlu diselesaikan dahulu.

Saya tidak mahu tergesa-gesa melancarkan produk ini kerana bahagian Support amat-amat memerlukan saya semasa produk ini dilancarkan.

Seperti yang saya nyatakan sebelum ini, salah satu aspek yang perlu ada pada awal pelancaran produk ialah persediaan yang rapi di samping bersiap-sedia untuk apa sahaja yang akan berlaku.

Dan alhamdulillah, penangguhan ini ada rahmat rupanya. Bermula malam hari Selasa sehingga petang Rabu, akses 3G Celcom tergendala (mungkin di kawasan saya je kot). Fuuh, kalau la pelancaran dibuat, sakit kepala saya dibuatnya.

Jadi bila Sistem EzSurvey akan dilancarkan? Tunggu saja berita daripada saya.

Jumpa lagi dan jaga diri baik-baik.

Harap maklum.

Yang benar,
SmartZuL

Info Terkini Pakej Rahsia 10K:

Harga Pakej Rahsia 10K telah pun dinaikkan kepada RM67.00. Bagi yang belum mendapatkannya, jangan bersedih. Soal harga, itu bukan soal penting kerana nilai formula dalam pakej ini lebih daripada itu.

Kalau anda masih tertanya-tanya mampukah formula di dalam panduan ini berkesan atau tidak, penulis ebook ini telah pun membuktikannya. Dalam hanya tempoh seminggu, mereka berjaya menjana lebih daripada RM10 ribu. Walaupun ia bukan keuntungan bersih, namun angka tersebut membuktikan segala rahsia, teknik dan strategi mereka amat menjadi!

perniagaan internet

Bayar RM67.00 untuk mempelajari strategi yang terbukti menjadi dan anda mampu menjana berganda-ganda daripada apa yang anda bayar.

Azizi Ali berpesan dalam sebuah bukunya, kalau nak betul-betul belajar rahsia kejayaan, guna cara berbayar. Tak percaya? Cuba baca 1000 buah ebook percuma dan anda pasti masih bertanya, “apa yang perlu aku buat?”. Sebaliknya, cuba beli satu ebook berbayar dari orang yang berjaya, sudah pasti anda akan berkata “Inilah yang aku cari!”.

Ikhlas saya katakan, di dalam bisnes, segala strategi seseorang usahawan tidak sama-sekali akan dibongkarkan begitu sahaja. Mengapa? Adakah mereka kedekut ilmu? TIDAK SAMA-SEKALI. Tak baik tuduh-tuduh. 🙂

Dalam bisnes, jika strategi dalaman diguna pakai oleh para pesaing kita, maka apa akan jadi? Ya, anda pasti keluh kesah bukan? Masakan tidak gelisah, pesaing anda guna cara sama macam yang anda guna.

Maka sebab itu untuk mendapatkan sesuatu formula atau strategi, anda mesti bayar. Ini adalah bertujuan agar market tidak terlalu tepu, persaingan tidak sengit dan strategi itu terus ampuh dan menjadi.

Sebab itulah juga ramai para usahawan Internet mengambil keputusan untuk buat duit senyap-senyap kerana dengan itu tiada pesaing akan tahu strategi sebenar mereka.

Salah satu kekurangan perniagaan di Internet ialah, sesuatu strategi itu amat mudah dihidu oleh para pesaing. Maka seboleh yang mungkin, para usahawan Internet masing-masing mahu melindungi “strategi ampuh” mereka. Kalau mereka kongsi pun, sudah pasti mereka akan kenakan caj.

Tidak perlu saya hurai panjang. Tapi anda akan angguk setuju jika anda adalah seorang usahawan Internet. Bisnes tetap bisnes. Soal kedekut ilmu tak timbul sama-sekali.

Bayangkanlah, amat ramai orang buat perkara sama seperti yang anda buat, sudah pasti persaingan akan menjadi terlalu besar dan sengit. Jadi, bayarlah RM67.00 untuk pakej ini untuk menjadi di antara pengamal strategi yang terbukti menjadi dan pastikan “keep it in secret”.

Jika anda telah membaca review yang saya lakukan sebelum ini, itu hanya baru sebahagian. Belum lagi disentuh komponen yang lain seperti teleseminar bersama Zamri Nanyan dan interview bersama 4 orang usahawan Internet. Malah, bonus-bonus yang diberikan pula, hmm, semuanya amat bernilai tinggi.

Saya sendiri pun pening juga memikirkan, apakah harga yang sesuai untuk pakej ini? Nilai kandungan di dalam produk ini amat-amat tinggi. Kalau di luar sana, produk sebegini boleh mencecah $97.00.

Saya Akan Review Sungguh-Sungguh…

Di kesempatan ini saya ingin nyatakan, segala review yang saya berikan untuk produk ini adalah ikhlas terus daripada hati saya. Kalau ada yang tertinggal, ia bukan disengajakan. Melakukan review sesuatu produk bukanlah kerja yang mudah. Silap review, marah tuan punya produk. 😉

Malah ingin saya nyatakan, untuk review sebelum ini, saya berfikir panjang, adakah review yang saya tulis itu betul-betul berguna dan adakah yang diulas itu betul? Saya cuba yang terbaik dan selebihnya anda buatlah keputusan sendiri.

Hakikatnya, yang saya dapat hanya wang komisen sahaja. Dapat wang itu, diguna dan kemudian habis. Berbeza dengan anda, memang perlu keluar wang, tapi anda dapat ilmu. Ia amat bernilai.

Di sebalik yang lain, saya tak dapat komisen pun tak apa. Saya amat gembira jika anda membeli dalam sedar selepas membaca ulasan saya. Itu sudah memadai bagi saya. Saya mahu review saya membantu anda untuk membuat keputusan membeli, sebaliknya bukan memaksa.

Daripada mempromosi suruh anda beli, lebih baik saya buat review dan anda baca. Kemudian, buatlah keputusan sendiri. Kalau anda beli, saya pun puas hati. Wang komisen yang saya dapat pun kira berbaloi lah.

Selepas ini, mana-mana produk yang perlukan review daripada saya, saya akan review (ulas) sebaik yang mampu saya lakukan. Saya akan nyatakan pro dan kontra, dan bukan hanya yang baik-baik sahaja. Saya sama sekali tidak akan mempromosikannya sahaja.

Sebab itu saya ni ‘lembab’ sikit mempromosikan produk orang lain. Saya suka menelaah dahulu dan kemudian buat review. Dan kalau sempat, saya akan cuba dahulu teknik yang dalam ebook tersebut.

Jika anda perhatikan mana-mana promosi saya, saya tak ada menyatakan “beli, beli, beli” sahaja. Sebaliknya saya lebih suka membantu anda membuat keputusan. Cara ini diguna oleh Frank Kern. Kalau ikut cara dia, dia tak suka paksa orang. Dia guna teknik yang natural.

Oh ya, sebut mengenai Frank Kern ni, kalau nak tahu sebahagian teknik dia tu, anda akan dapat audio interview dia secara percuma bersama Pakej Rahsia 10K. Saya dah dengar audio tu sebelum ni, memang wajib anda dengar. Teknik natural dia tu memang hebat.

Akhir sekali, bagi saya (jujur dari hati), Pakej Rahsia 10K adalah panduan perniagaan Internet yang terbaik buat masa ini di pasaran Malaysia. Anda bukan hanya dapat Ebook, malah audio dan video juga. Segalanya All-In-One. Saya tak kata ia lengkap, malah tak ada produk yang lengkap pun kat dunia ni.

Saya bagi 7 bintang daripada 5 bintang untuk produk ini. Saya jamin anda berpuas-hati. Namun syaratnya, anda perlu rela berusaha untuk dapatkan RM10,000 itu. Anda hanya perlu ikut saranan dalam panduan Rahsia 10K ini, dan selebihnya anda perlu usaha, fokus dan sabar. InsyaAllah berjaya.

Klik di sini untuk dapatkan Rahsia 10K. Tak perlu jadi hero untuk korek rahsia orang lain, panduan ini sudah bongkarkannya untuk anda. Jimat masa, tak pening kepala.

Kepada Labanon, rahsia-rahsia lain simpan dulu yer. 😀

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

7 thoughts on “Kenapa Pelancaran Sistem EzSurvey Ditunda? Dan Lagi Mengenai Pakej Rahsia 10K.

  1. Salam…

    Saya setuju dengan apa yang zul cakap, pakej 10K ini adalah antara sedikit ‘rahsia’ IM membuat jualan yang banyak.

    Memang rugi pada sesiapa yang tidak mendapatkannya. Anda tiru sahaja panduan yang diberikan oleh Labanon tersebut.

    Tapi apa2 pun, ianya bermula dengan diri sendiri dulu. Itu hanya panduan dan tindakan anda perlu lakukan. Rugi kalau anda laburkan duit beli panduan2 sebegini, namun anda tidak mengamalkan ilmu yang diberi.

  2. Hehe.. thanks bro Zul,

    Anyway… idea nak buat produk ni sebenarnya adalah secara tidak langsung. Ini dimana apabila saya kata saya dapat 5 angka sebulan semua orang tak percaya dan amat sukar untuk percaya. Saya pun hairan juga… sebenarnya untuk mendapatkan 5 angka kita hanya perlu menggunakan formula matematik yang mudah.

    So, saya cuba dedahkan dengan harapan orang-orang yang sebelum ni tak tahu… akhirnya tahu bagaimana perkiraan tentang pendapatan menjual produk digital ni. Yang paling penting…. margin keuntungan adalah besar 🙂

    Kerana orang yang tak percaya apa yang saya cakap ni agak melemahkan motivasi saya… so saya cuba gabungkan motivasi dengan cara buat duit. Harap-harap berbaloilah..

    Thanks semua

  3. kat mana nak dapat buku/ebook panduan membuat minisite? tolong bagitahu. kalau tak silap dulu ada dikepilkan sekali sebagai hadiah daripada membeli produk lain.

  4. Brother Zull aku betul -betul kagum dengan apa yang telah review tentang produk ini ,tapi aku belum beli harga dah naik ,tapi produk yang bermutu biarpun harga naik $20 pun berpatutan ,saya akan beli kerana dari brother tulis ini,memang tidak menyesal membeli produk ini…i support you brother.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *