Kembali Bekerja.. :)

Assalamu’alaikum pembaca semua,

Alhamdulillah, setelah seminggu lebih bercuti, akhirnya kembali juga ke bumi Johor ni. 🙂

Tulisan ni tak ada apa-apa nak disampaikan, cuma nak menyatakan yang saya sudah kembali jer.. 😉 InsyaAllah, lepas puasa sebulan, raya, mesti kita dah ada semangat baru bukan? Apa sahaja ujian dan masalah, kita mesti melaluinya dengan sabar dan tabah untuk mencapai cita-cita dan impian kita. InsyaAllah.

Baiklah, cukup dulu untuk kali ini. Jumpa lagi di tulisan yang seterusnya.

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

22 thoughts on “Kembali Bekerja.. :)

  1. selamat hari raya. maaf zahir. selamat bertugas kembali. teringin sangat nak tahu, apa yg zul buat masa cuti? boleh kongsi ker?

  2. hello Zul …

    Lama gak awak cuti ye… dan lama tak nampak awak kat WangCyber. Well, Akak harap awak dah refresh dan bersemangat to do work kat internet ni! Keep up the great work dan continue to write your blog sebab kami kat sini memang semua subscriber setia Zul…

    Oh ye, masa Zul cuti, ada keluar e-book pasal membership site dan Akak pun ada tulis about membership site kat sini:
    http://affiliatejaya.11.forumer.com/viewtopic.php?t=86

    Okay… selamat kembali kerja!

    Kak Galadriel.

  3. Selamat bertugas Zul,
    Lama cuti raya mesti banyak Idea. …harap2 u sehat sebab nabi cakap kesihatan itu lebih mahal daripada emas…

    zali

  4. tadi ke maybank untuk urusan buka akaun company..Lepas tu ke Affin bank tanya Matercard debit card dia…Rupanye mastercard tu tak leh guna untuk transaksi online..Jadi hanya Public Bank & Aliance Bank je la..

  5. yeaa… selamat kembali bekerja semula mengumpulkan duit raya yang telah dibelanjakan kpd kanak-kanak dan sanak saudara yang terdekat dan jugak rakan2 yang datang berkunjung…

    1. kembali untuk kumpul bajet raya yang akan diberikan lagi kepada bebudak yang akan datang beraya…

      duit raya? dah tentunya dapat banyak jugak laa walaupun tak sedikit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *