Kategori Terbaru: Perisian, Komputer dan Gajet – Internet & Teknologi

Blog SmartUsaha.com ini akan terus berkembang dengan bertambahnya beberapa lagi kategori artikel (post). Kategori itu adalah Internet & Teknologi yang berkaitan dengan Perisian, InternetKomputer dan Gajet, terutama yang berguna untuk para usahawan sama ada usahawan online ataupun offline.

Hakikatnya, bidang (niche) utama saya selama ini adalah Internet, Komputer dan Perisian. Contohnya, saya telah hasilkan beberapa produk berkaitan dengan kategori itu seperti Panduan WordPress, Panduan FTP, Sistem DPP dan Sistem EzSurvey.

Sehubungan dengan itu, saya merasakan adalah satu kebaikan jika saya menulis informasi berkaitan topik-topik tersebut yang pasti bermanfaat untuk para usahawan.

Sekian makluman.


smartzul

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *