Jualan Promosi Terhad: Pakej 101

Pakej 101 merupakan satu projek saya di mana saya akan melakukan jualan promosi bagi kesemua produk-produk saya pada satu harga yang lebih rendah berbanding membeli satu persatu produk tersebut.

Untuk percubaan kali pertama ini, saya hanya membuka peluang kepada 50 orang sahaja. Maklumat lanjut sila ke laman web berikut:

http://smartusaha.com/pakej101

Anda akan mendapat lima buah produk resell rights berikut:

1. Pakej Kit Blogger

2. Video Panduan Upgrade Blog WordPress

3. Panduan Mudah FTP

4. Sistem DPP

5. Sistem EZSurvey

Jumlah harga versi resell rights untuk kesemua produk di atas adalah bersamaan RM310.00. Tetapi melalui jualan promosi ini, anda akan mendapat harga yang lebih rendah dalam satu harga sahaja. Rujuk laman web jualan promosi untuk mengetahui harganya.

BONUS

Saya akan berikan anda dua buah bonus yang AMAT ISTIMEWA. Nilai bonus ini melebihi harga yang anda bayar untuk membeli Pakej 101.

Untuk mengetahui apakah dua bonus tersebut, sila ke laman web promosi:

http://smartusaha.com/pakej101

Kepada mereka yang telah menjadi reseller kepada kesemua produk di atas, sila hubungi saya untuk mengetahui cara mendapatkannya tanpa perlu membayar harga Pakej 101.

– smartzul

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

7 thoughts on “Jualan Promosi Terhad: Pakej 101

  1. aiseh..baru je beli resell right kit blogger…kalau tau pakej ni bakal keluar..baik beli yang ni..

    erm..kalau yg beli pakej kit blogger,tambah lagi rm 47.00 boleh dapat ke pakej ni?..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *