Dr. Irfan Khairi @ TV3

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=tCs31_mBI1Y]

*Rakaman TV3 sempena Gerak Usahawan 2007

ps. Dalam tu ada member kita [pada saat ke-56], Mohd Amirol Pakej Web Jualan. Kalau tak salah lah. Kalau salah bagitahu yer Amirol. πŸ˜‰

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

34 thoughts on “Dr. Irfan Khairi @ TV3

      1. em betul tu…
        lama raymond menghilang…
        entah kemana…
        kalau ke luar negara pun, boleh online kan…
        kenapa tak de dah komen dari raymond ni…

        han

  1. hehe..bagusla..ramai yang kenal ngan Internet business yang sebenar..

    baru je tgk video Bro Zamri kita kat Youtube..die masuk RTM.. πŸ™‚

    1. bila entah zul pula yang nak masuk tv ni…
      tak salah saya zamri, shuth dan irwan masuk tv hari yang sama…
      sebab keluarkan buku…

      han

  2. hahaaa… nampaknya kena berusaha lebih keras lagi kalo nak jadi sebagaimana dr irfan khairi. bukan mudah nak jadi jutawan sebagaimana yang telah beliau kecapi… jangan terkejar2 nak jadi jutawan dah laaa…

    zul bila nak bawak seminar masuk tv3?

    sekian terima kasih… πŸ™‚

  3. DR irfan ada letak audio pula kat blog dia…
    pergi lah jeguk2…
    boleh juga dengar suara jutawan muda dalam masa 35minit…
    jangan lepaskan peluang ni…

    han

    1. kenapa separuh je dengar…
      saya dah dengar 4 kali dah…
      ulang2…
      bila dengar je jadi ada semangat!!!
      so saya suka dengar…hehe…

      han

  4. Hari tu nak dengar jugak tapi tibe² jer speaker buyi pelik πŸ™
    pastu esok lusa baru dapat betulkan balik. :mrgreen:
    nanti sambung dengar balik πŸ˜‰

        1. Ya kalau ia berkaitan ilmu…Silakan πŸ˜‰

          tapi sayangnya seminar ni mahal πŸ˜₯
          tak sanggup nak pi.

        2. takpe hamid…
          kumpul lah duit dulu tu…
          bila dah cukup join lah…
          tak lari nya seminar tu…
          yang penting jangan putus asa…

          han

  5. saban hari dr irfan mendapat jemputan memberikan ceramahnya untuk membina perniagaan internet. perniagaan biasa yang boleh dihubungkan dengan internet. belajar dengan beliau cara peniagaan internet yang sebenar dan jangan sekadar main ikut aje nak buat perniagaan internet…

    1. ikut macam mana abdfatah?
      kalau nak berjaya, kenalah belajar dari pakar…

      DR irfan sekarang ni semakin glamor…
      mesti lah banyak media yang berminat…

      han

  6. mungkin apa yang dimaksudkan oleh abdfatah ialah
    ikut tanpa ilmu, iaitu melakukan sesuata tanpa ilmu ataupun lebih dikenali main ikut orang jer :mrgreen:

    1. hehe…
      tu dah jadi menyusahkan hamid…
      menyusahkan diri sendiri…
      kalau nak ikut biar lah dengan cara yang betul…
      baru puas hati…

      han

  7. popular bukan sebarangan. bayarannya jugak bukan sembarangan. ilmu jugak bukan sembarangan mahal. setimpal dengan apa yang telah beliau lakukan… bukan sekadar hentam kromo gitu-gitu aje. banyak pengalaman yang berguna buat mereka yang mahu berjaya dalam perniagaan internet dan bukannya hambik kesempatan dengan skim pelaburan internet…

    1. alah hamid…
      tu style masing2…
      abdfatah ada gaya tersendiri…
      kita ada gaya kita…
      semua orang tak sama…
      dia adalah dia…
      hamid adalah hamid…
      han adalah han…
      hehe… πŸ˜†

      han

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *