Ingin Jadi Blogger? Ingin Ada Blog Sendiri?

Jika jawapan anda ya, maka ebook dan video yang akan anda download ini pasti memberikan anda idea, panduan dan inspirasi untuk menjadi blogger! Jika anda tidak yakin untuk menceburi bidang blogging, maka Projek 7 Blogger insyaAllah akan membuatkan anda yakin untuk memulakan langkah pertama.

ebook blogger

wordpress guide

Inginkan item-item di atas?

Boleh. Tapi laman web download akan dibuka tepat pada jam 10.30 pagi ini! Pastikan anda mendownloadnya ok.

Tak faham akan projek ini? Tak apa. Segalanya akan terjawab sebaik sahaja ia dilancarkan sepenuhnya.

Lawati blog ini pada jam 10.30 pagi untuk mendapatkan link download ebook dan video.

Bagi subscriber newsletter SmartUsaha.Com, saya akan maklumkan pada jam 10.30 pagi terus ke emel anda termasuk memberikan terus link download.

Harap maklum. 🙂

-SmartZuL –

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

4 thoughts on “Ingin Jadi Blogger? Ingin Ada Blog Sendiri?

    1. panduan ni kan dah lama…
      abdfatah tak download lagi ke?
      menarik tu…
      kalau tak download ari tu, saya rasa sekarang ni dah takde…
      cuba tanya zul…

      han

  1. masih ada lagi… ebook nak bagi cetusan semangat kpd mereka yang bau nak mula agar tidak terkapai-kapai nak cari kat mana maklumat yang berkaitan dengan blog bersekali dengan contoh mereka yang berjaya menghasilkan blog sendiri…..

  2. ebook dan video ini boleh dijadikan panduan yang berguna kepada sesiapa yang ingin menjadi blogger yang berjaya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *