Info Kepada Pembeli Pakej Kit Blogger

Kepada yang dah beli, tapi belum dapat emel download pakej daripada saya, jangan risau. Berikan sedikit masa kepada saya untuk proses pesanan anda, sebab banyak order gak ni, tak cukup tangan nak buat serentak.

Kepada yang berminat untuk menjadi reseller, lesen resell rights ni masih ada dalam 83 lagi. Saya tak pasti bila ia akan habis.. Ramai yang berminat dan saya yakin, ia akan habis dalam masa yang singkat.

Oklah ya, tak dapat nak tulis banyak-banyak. Nak selesaikan pesanan-pesanan pembeli ni.

PS. Jika anda pembeli dan ada apa2 masalah, sila emel saya atau gunakan no. HP yang saya bagi tu yer.. 🙂

PPS. Jika anda tak nak jadi reseller, jadi pembeli biasa. Di forum, anda bukan sahaja dibantu oleh saya bersama ahli lain, malah anda juga dapat menambah kenalan baru. Bersama saya di komuniti kit blogger.

PPPS. Sekali saya ulangi, pakej ini bukan panduan sekerat-sekerat, tetapi dia lengkap untuk asas, malah saya rasa ia dah tahap intermediate. Ebook panduan wordpress pun dah setebal 90m/s, tak termasuk lagi dengan item-item lain. RM50? Murah sangat.. 😉

– zul

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

12 thoughts on “Info Kepada Pembeli Pakej Kit Blogger

  1. Ok En Zul, dah dpt email download tu.. tp lom bukak lagi.
    Terima kasih byk.. dan tak lupa TAHNIAH kerana berjaya menyiapkannya..

    Akkkkhhirnya…tamatlah penantianku selama ini.. ehehe…

    Thankzzz….

  2. Panduan yang cukup baik bagi mereka yang masih belum mempunyai blog sendiri.Boleh dikatakan semua keperluan dari A-Z ada dalam pakej ini.Jujur saya kata kan ebook ini paling saya puas hati,dengan harga + after sales support yang amat berkesan dan pantas.Tahniah untuk Zul,dan terima kasih atas support yang diberikan.

  3. Tq Zul, I dah terima Package Kit Blogger, dah download, tapi masih belum berkesempatan membaca.

    Nak tanya sikit Zul, selepas mendaftar kat forum tu, terdapat statement yg menyatakan “untuk aktifkan ruang sulit” (utk pembeli re-seller), pembeli diminta emelkan username pada Zul. Perlu ke berbuat demikian?

  4. tima kasih ye zul sbb mendesak awk smlm… sowry 🙂 anyway sy dh dpt ebook tu smlm… memang pantas zul wat keja ek walaupun manual, tahniah
    sy dh download dh smlm tp x abis lg… may b ari ni nk try baca n buat plak (kalu berkesempatan la)
    oh ye sambil sy download smlm, sy perhatikan apa yg anda lakukan tu tersusun dan mudah utk dilakukan… tahniah lg sekali

  5. hmm..err..sy blum trime lagi ahh pakej kit tu abg zul..pagi ni cek email still kosong lagi.. 🙁

    xper ahh..mayb semlm abg zul bz sgt kot..tu yg mgkn t’lpa tu..hehe.. 😛
    email sy: private_eye_q[at]yahoo.com

  6. tq zul,
    saya dah download.
    saya bercuti bersama keluarga 16hb – 20hb,
    kalau ada masa, saya akan baca dulu guna laptop kat kg.
    ok, tq.
    wahai newbie mcm saya,
    milikilah ebook ni,
    saya yakin anda tidak menyesal
    kerana ia memang berbaloi.

  7. yyeh!! thank u! arigato! toche! terima kaceh!! to abg zul!! sy dah pun trima email n dah download pun sume kandgannye..sy janji akan memanfaatkan se’maksimum’ yg mgkn dgn segala ilmu yg dicurahkan.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *