Fasa II : Perubahan SmartUsaha.Com

Tambahan Terkini (11.30pm) : Theme terbaru ini masih lagi di peringkat ujian dan pemilihan.

Asyik nak berubah-rubah jer smartusaha ni yer. Mestilah, setiap sesuatu mesti ada perubahan samada secara mendadak atau sikit-sikit. Jika semalam adalah penukaran alamat URL blog saya, maka pada malam ini, akan berlaku satu lagi perubahan. Bukanlah satu perubahan yang besar pun, cuma theme atau design blog ini sahaja yang akan berubah. Setelah mencari dan mencari theme-theme percuma di internet, akhirnya terjumpalah beberapa theme yang memikat hati dan kena dengan selera saya.. hmm, yum yum.. ๐Ÿ˜†

Apapun, saya berharap anda suka dan selesa dengan rekabentuk blog ini selain menikmati tulisan-tulisan saya yang sentiasa fresh dan tak ada yang di-copy and paste.. hehe.. Apapun yang terpenting, isi itu sendiri. Kalau sesuatu itu cantik sekali mana pun, tak guna kalau isi yang kandungan sesuatu penulisan itu tiada kualiti dan tidak memberi manfaat bukan? Maka, semua aspek perlulah seimbang agar memberikan hasil yang semaksima mungkin.

InsyaAllah, dalam pukul 12 malam ini, design atau theme blog ini akan berubah. Namun, design tersebut akan diteruskan pembikinan dia seperti penambahan grafik-grafik atau sesuatu yang berkaitan. Bagi saya, perubahan dan penambah-baikan sedikit-sedikit itu lebih baik terutama ia tidak perlu mengambil masa yang lama untuk membuat perubahan yang besar. Setuju? ๐Ÿ˜‰

Baiklah, malam ini masa saya sedikit sibuk sebab ingin menyiapkan beberapa kerja dan projek, sementara menunggu jam 12 sebelum saya bertolak ke KL untuk ke bengkel Osman Affan esok pagi.

Wassalam, jumpa lagi.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

3 thoughts on “Fasa II : Perubahan SmartUsaha.Com

  1. hmm, TAHNIAH buat Zul. satu perubahan yang cukup menarik tertarik dan terpikat. teruskan usaha anda. biarpun kena godam. usah patah semangat. lepas nih kena tingkatkan lagi sekuriti hang punya website.

    selamat maju jaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *