Ebook Percuma: Perniagaan ‘Resell Rights’

Semalam dalam masa lebih kurang dua jam, saya sempat menulis satu ebook panduan ringkas mengenai perniagaan Resell Rights.

Saya tulis panduan ringkas ini sebab sering menerima pertanyaan yang sama. Ini menunjukkan masih ramai yang keliru dan tidak tahu apa itu resell rights.

Sila klik di sini untuk download panduan ringkas resell rights ini.

Secara mudah dalam panduan ini saya terangkan apa itu resell rights dan perkara yang perlu diketahui jika mahu lakukan perniagaan model berasaskan resell rights ini.

Semoga bermanfaat.

ps. Dapatkan produk-produk resell rights dalam satu harga. Sila klik di sini.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

2 thoughts on “Ebook Percuma: Perniagaan ‘Resell Rights’

  1. Terima kasih Zul kerana telah keluarkan sebuah panduan ringkas tentang “Resell Right”. Walaupun ringkas, tapi maklumat yang dikongsi amat berguna terutama kepada mereka yang masih ‘kabur’ tentang ‘resell right’.

    -NayanMohd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *