Panduan Pengiklanan Banner Dilancarkan!

Akhirnya, siap juga projek ini. Seperti yang saya maklumkan sebelum ini, saya akan lancarkan dua buah Ebook percuma iaitu Panduan Pengiklanan Banner Berkesan dan juga Temuramah Eksklusif Bersama LuvLee.

Anda boleh mendapatkan kedua-dua Ebook tersebut melalui laman web berikut:

http://banner.malaysiasoho.com

Saya tidak mahu menulis panjang-lebar di sini sebab saya ada beberapa kerja lain yang perlu disiapkan. Cuma jika ada sebarang masalah seperti tak dapat download, Ebook tak boleh dibuka dan sebagainya, sila nyatakan di ruang komen Post ini.

designer banner panduan iklan banner

Semoga Ebook-ebook ini memberikan manfaat kepada anda semua.

Dapatkan sekarang juga ya. 🙂

Harap maklum.

ps. Kedua-dua ecover di atas dihasilkan oleh LuvLee (Nurul). Jika anda mahu mengenali designer muda ini, dapatkan Ebook temuramah saya bersama beliau tersebut. Ebook itu juga amat berguna untuk anda yang melakukan servis design di Internet. Ada banyak juga tips yang Nurul kongsikan untuk anda.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

23 thoughts on “Panduan Pengiklanan Banner Dilancarkan!

  1. 👿 Saya baca interview dengan luvlee, ada yang saya nak komen pasal kenyataannya.

    Nasihat saya pada luvlee :

    “Menjadi guru tak boleh separuh hati , student diutamakan. Kalo tak betul-betul minat nak mengajar , “back off” sebab ini ada kaitan dengan masa depan manusia dan negara. Jangan gadai masa depan orang lain kerana kepentingan peribadi kita. Kalo nak bisnes fokus pada bisnes . Ada beribu-ribu orang lagi yang nak masuk bidang perguruan ni.”

    Sorry Zul, ini pandangan peribadi saya. Saya marah dan tak tau nak luah kat mana , jadi saya tulis kat sini. Sorry semua.

  2. Assalamualaikum…

    Wah marah betul Pyan. Apa pun itu pendapat yang bernas juga. Bagi saya apa yang luvlee buat pun tugas guru juga, cuma subjeknya lain. Anyway terima kasih kepada penulis-penulis buku ini kerana memperkayakan lagi sumber ilmu internet berbahasa Melayu.

    pls: Dulu saya cikgu jugak, tapi sekarang dah fulltime bisnes 🙂

    1. 😆 tahniah . kerana berjaya meninggalkan profesion “itu”. Macam ni la bagus. Rasa tak minat je, blah. Saya pun tengah prepare nak belah. Tapi kena tunggu election .

  3. E-book yang bagus. Kepada luvlee, jaga tido ek. Biasa sangat dah student malaysia nih buat business smpai abaikan tido dan kesihatan.

    Apapun. Good luck to your both! :mrgreen:

  4. 😀 huhu..baru terbaca saya kat sini..Terima kasih Zul kerana sudi interview saya dan terima kasih juga kepada semua yang dah baca interview tersebut. Segala komen di atas saya ambil sebagai panduan dan sempadan untuk berjaya dalam hidup. Walau apa pun bidang yang akan saya ceburi pada masa akan datang saya harap anda semua mendoakan kejayaan saya dan begitu saya mendoakan anda berjaya dalam bidang masing2, Amiin… Paling penting dalam hidup ini keikhlasan dalam mengerjakan sesuatu sangat penting dan keikhlasan itu hanya kita yang mampu mengetahuinya. Jadi, apa pun yang kita lakukan dengan keikhlasan pasti akan membuahkan hasil yang baik tidak kira besar atau kecilnya sumbangan kita dalam pekerjaan2 kita 😀
    Semoga tahun baru ini adalah tahun yang membawa tuah dalam hidup kita!! yehaa…sama2lah kita terus berusaha untuk memajukan diri!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *