Ebook Percuma Lagi?

Ya! SmartZul ada banyak lagi Ebook percuma untuk sesiapa sahaja yang berminat…

Dan yang terdekat adalah yang ini:

ebook percuma

Ada sesiapa dapat teka? 🙂

Klunya ialah, Ebook ini adalah sebuah Interview bersama dengan seorang usahawan Internet yang sedang meningkat kejayaannya dari hari ke sehari. Hampir setahun saya mengenalinya dan bekerjasama dengannya beberapa kali, kini beliau semakin berjaya.

Biasanya kita hanya dengar usahawan Internet lelaki sahaja. Sikit-sikit lelaki, alih-alih lelaki… Di mana kaum wanita? Ya, orang yang saya interview ini adalah seorang wanita.

Inilah yang akan saya kongsikan dengan anda semua, terutama kaum hawa yang sedang mencari contoh atau individu yang boleh dijadikan contoh teladan. Klunya lagi, usahawan Internet ini masih muda. Umurnya baru 22 tahun. Muda bukan?

Para pelanggan untuk perniagaannya bukan sahaja dari Malaysia, bahkan dari luar negara. Bukan setakat orang biasa, malah ada sifu-sifu perniagaan Internet pun menjadi pelanggan bagi perniagaannya!

Di dalam Interview itu, ketahui bagaimana beliau bermula dan turut dikongsi, apakah perancangannya untuk masa hadapan. Katanya, dua kerja dalam satu masa. Kerjaya dan juga bisnes… Nah, kini anda akan berjumpa lagi dengan seorang yang bekerja tapi melakukan bisnes dalam satu masa. Sama seperti saudara Shuth kita. 😉

Siapakah si gadis itu?

Anda akan mengetahuinya kelak… 😀

Wassalam.

ps. Psst, si dia tu selalu juga masuk ke blog saya ni. Mesti tengah tersenyum lebar masa baca Post ni. Hehe… Good luck for you.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

7 thoughts on “Ebook Percuma Lagi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *