Ebook Percuma : Cara Keluar Duit Dari Paypal

Hmm, dulu kita sakit kepala bermain dengan pakcik yang bernama paypal ni. Ya la, ada duit beribu, tapi tak dapat keluarkan. Umpama simpan duit dalam bank, tapi nak keluarkan wang simpanan tu susah sekali.

Begitu juga dengan paypal, selama ini rakyat Malaysia begitu sukar sekali untuk mengeluarkan wang dari akaun paypal mereka. Lainlah jika ada jumlah yang sedikit, bolehlah digunakan untuk membeli sesuatu di internet. Tetapi bagaimana jika wang hasil usaha anda beribu di dalam akaun paypal tersebut tanpa merasa nilai tunainya?

Antara cara atau kaedah mengeluarkan wang dari paypal adalah seperti membuka akaun bank di singapura dan US atau membuat pertukaran dengan mereka yang juga memiliki akaun paypal. Cara membuka akaun bank tidak ada apa-apa masalah, cuma ada risiko sedikit serta memerlukan deposit yang besar juga.

NAMUN! InsyaAllah, kini tak perlu lagi pening kepala. Ada sekumpulan Team ni dari planet Jupiter akan mendedahkan kita rahsia penawar kepada penyakit ini. hehe, apa la yang saya merepek ni yer. Team chepeastcovers.com akan memberikan secara percuma sebuah ebook mengenai cara mudah (hanya 3 langlah) bagaimana dari akaun paypal anda boleh mengeluarkan duit di mesin ATM bank anda. 😉 Fuuh, saya tak mahu pecah-pecah kepala memikirkan bagaimana caranya tu. Tunggu je la 5 September ni. 🙂

So, kepada anda yang ingin mendapatkan link download ebook tersebut, pastikan anda berdaftar dahulu agar pihak mereka dapat memberikan sebarang informasi terkini. Dan menariknya, mereka juga menyediakan program affiliate untuk anda.

Dipendekkan cerita, anda boleh mendaftar dengan klik pada banner di bawah:

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

2 thoughts on “Ebook Percuma : Cara Keluar Duit Dari Paypal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *