Ebook Panduan FTP Akan Dinaikkan Harga..

Sekadar pengumuman singkat.

Harga Ebook Panduan Mudah FTP yang sebelum ini harganya ialah RM20.00 akan dinaikkan harga kepada RM30.00 berkuat-kuasa pada 4/12/2007 (Selasa) ini.

Jika anda mahu mendapatkan Ebook ini beserta dengan hak jualan dengan harga RM20.00 sahaja (jimat RM10.00), sila lakukan pembelian sebelum tarikh tersebut.

Kenaikan harga ini adalah kerana saya akan mewujudkan program Affiliate untuk Ebook ini agar para agen mendapat komisen yang berbaloi.

Beza Reseller dan Affiliate

Kepada yang tidak mahu menjadi reseller, anda boleh menjadi agen (affiliate) kepada produk ini dengan komisen RM20.00. Tapi saya galakkan anda menjadi Reseller kerana keuntungannya adalah 100% dan anda boleh melakukan banyak perkara berbanding dengan hanya menjadi affiliate. Bezanya?

Reseller = Mereka ada hak menjual Ebook dan beberapa kelebihan lain. Kos: RM20.00 (harga terkini).

Affiliate = Hanya boleh mempromosikan dan dapat komisen. Tidak memiliki apa-apa hak yang istimewa seperti Reseller. Kos: Percuma.

Jika anda mahu beza menjual secara sendiri dan menjadi affiliate, sila rujuk di artikel berikut: >> Produk sendiri Vs Produk Affiliate

Jika anda berminat untuk menjadi Reseller, sila bertindak sebelum tarikh kenaikan harga tersebut. Jika mahu menjadi Affiliate, tunggu pengumuman daripada saya pada hari Selasa ini untuk mendaftar secara percuma.

Dapatkan Ebook Panduan Mudah FTP bersama hak jualan dengan harga RM20.00 (sehingga hari Isnin ini) di:

http://www.FTPCaraMudah.com

Sekian, harap maklum.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

11 thoughts on “Ebook Panduan FTP Akan Dinaikkan Harga..

  1. Hi semua. ๐Ÿ™‚

    terima kasih Sifu SmartZul di atas pengumuman tersebut. saya amat berminat untuk memilikinya, insyaALLAH, saya akan dapatkannya secepat mungkin.

    setelah membaca pautan artikel tersebut, hari ni saya telah mendapat ilmu yang sangat berguna. saya pasti akan lakukan kedua-duanya juga (siapa yang taknak, rugi… heheh…)!

    ๐Ÿ˜€

    PS: berkenaan dengan persoalan saya yang lalu (saya hantar melalui bahagian ‘hubungi saya’). setelah mengikut step by step ajaran Sifu Shuth dalam buku ‘Rahsia Blogger’nya, saya telah pun mempunyai blog sementara. dari situ, baru saya tahu, jawapan akan masalah saya itu. hahaha… best rasanya dapat jawapan sendiri…

    1. En. Azam, nanti saya akan balas emel tu yer. Dah baca dah, cuba belum kesempatan nak balas jer. ๐Ÿ˜€ Begitu juga kepada sesiapa yg hantar emel kat saya, saya akan balas nanti.

      Teruskan usaha dan semoga berjaya.

      – zul

  2. Kalau cam ni Zul kena inform kat Reseller gak la agar samaร‚ยฒ dapat menaikkan harga jugak..
    maklum la nak tanggung kos stremyx dan lainร‚ยฒ lagi :mrgreen:

    1. Reseller tu terserah kepada mereka nak jual berapa pun. Masing2 punya strategi. Janji RM20.00 ke atas. Just that. Saya tak ada kawalan untuk mereka, sebab once mereka menjadi reseller, mereka boleh buat apa sahaja selagi tidak melanggar ‘kontrak’.

      Dalam reseller punya konsep, kita mesti anggap produk itu adalah produk kita sendiri. So dari situ, baru nampak apa yg boleh kita lakukan. Jangan terlalu melihat konsep reseller ni dari sudut yang kecil dan penuh dengan kekangan.

      – zul

  3. Ehm. Akhirnya dah dinaikkan sempene affiliate program. Bagus. So, ramai orang akan ada pilihan. Nak jadi reseller atau join affiliate. So, pilihla..

  4. slmt pg zul,
    bagus tu, boleh saya buat program affiliate juga…hehe
    tinggi juga komisen zul bagi tu…RM20…
    kalau jadi affiliate lebih untunglah kalau camtu…
    tak payah beli untung sama banyak dgn reseller…

    han

  5. Kalau mcm tu, saya fikir ebook nie mesti dijual pada harga RM30 jugak. Jadi biar sama, jadi baru adilkan. betul tak?

    Kalau nak ubah harga kena buat konfigurasi sekali lagi dalam ezconfig didalam control panel, betul tak ?

    1. Terserah pada asmid. Janji harga RM20 ke atas. Masing2 strategi lah. ๐Ÿ™‚ RM30 adalah harga untuk saya, tak semestinya untuk orang lain. ๐Ÿ™‚

      Tip: Study more about resell rights business. Saya dapati, masih ramai yang keliru dan tak faham konsep / model ni.

  6. Saya pun bercadang nak naikkan harga eBook ni gak la..
    memandangkan sambutan yagn diberikan amat memberangsngkan..
    hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *