Ebook Panduan Asas Paypal: Jualan Dibuka

Makluman ringkas

Jualan Ebook Panduan Asas Paypal telah pun dibuka. Untuk 50 orang pembeli pertama, harga adalah RM20.00. Selepas cukup 50 orang itu, harga akan dinaikkan kepada RM30.00.

Boleh melihat sepintas lalu isi kandungan ebook ini pada video berikut:

Ebook Panduan Asas Paypal (sepintas lalu)

*Video di atas memang sengaja dikaburkan.* πŸ™‚

Layari laman web ebook ini di: http://www.duitdigital.com

Kepada anda yang mahu menyertai program affiliate, boleh daftarkan diri di sini:

http://www.duitdigital.com/affjv/

Seperti yang anda maklum,Β Sistem MiniNiaga akan dilancarkan pada pagi nanti (28/6/2010). Anda boleh memiliki ebookΒ Panduan Asas Paypal secara PERCUMA dengan membeli sistem itu melalui link promosi saya.

Harap maklum, terima kasih.

MOHD ZULFADLI (SMARTZUL)

PS. Mengapa anda perlu akaun Paypal? Tonton video sepanjang 8 minit lebih ini:

Mengapa Perlu Akaun Paypal?

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

25 thoughts on “Ebook Panduan Asas Paypal: Jualan Dibuka

  1. Tahniah kepada smartzul. Saya kira dengan adanya produk terbaru ini akan membantu ramai orang yang baru nak memulakan perniagaan melalui internet ini. Memang menjadi satu kemestian sistem bayaran online yang boleh dipercayai seperti paypal digunakan dalam perniagaan internet.

  2. Wow…sudah dilancarkan..

    hmm…bagi pengomen2 yang lepas iaitu di ruangan ”Panduan Asas Paypal: Percuma untuk 5 Orang”, ada diskaun kan? he. :mrgreen:

    Saya mesti memilikinya.

    Tahniah dan ucapan terima kasih kepada saudara SmartZul. πŸ™‚

  3. Alhamdulillah. saya sudah selesai melakukan bayaran. RM10.00. entah-entah, saya pelanggan pertama :mrgreen:

    terima kasih saudara SmartZul. Semoga kita sama-sama ‘smart’. he πŸ˜‰

  4. mudah-mudahan dengan ada panduan ini akan meningkatkan lagi penggunaannya lagi untuk rakyat malaysia..

    tak perlu lagi menggunakan pembayaran melalui transfer bank kerana boleh terjadi penipuan..

    Melalui paypal tidak boleh menipu dan penghantaran link boleh dilakukan secara automatik..

    Apa pun thanks untuk perkongsian ilmu ini..

  5. Tahniah Zul!

    Memang ada potensi nih. Tengok je kat support knowledgebase saya view hit lebih 1K. Dah daftar sebagai affiliate. Boleh letak link di sana. he he he πŸ˜€

    1. Terima kasih Tuan Amirol.

      Memang ada potensi. Projek ebook ini untuk “long term” sebenarnya. Sebab itu launch kecil-kecilan sahaja. Selagi ada Paypal dan selagi ia diperlukan, selagi itu ada permintaan untuk panduan sebegini. πŸ˜€

    1. Salam,

      Ya, memang dibuat kabur-kabur. Kalau tidak, orang nampaklah kandungannya. Hanya sahaja senarai isi kandungan yang diperlihatkan (di akhir video).

  6. Bagus. Dah ada ebook terkini tentang panduan paypal. Tahun lepas saya buka akaun paypal guna ebook yang lama, ada beberapa fungsi telah berubah. Pening gak nak faham….nasib baik berjaya daftar paypal sampai verified.

    Tahniah SmartZul!

  7. salam,diskaun 50% tu masih ada lagi tak,saya ucapkan tahniah pada saudara smartzul kerana telah melancarkan satu lagi product hebat.

  8. tahniah..recommended ebook..pelanggan saya yg tempah web ecommerce dengan saya pasti sangat perlukan panduan paypal ni..ade affiliate tak??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *