Ebook Kuasa Forum

Secara asas, Panduan Kuasa Forum yang bakal diterbitkan dalam masa terdekat akan menyentuh mengenai:

1. Kredibiliti : Bagaimana membina kredibiliti dengan HANYA menggunakan forum.

2. JV (Joint Venture) : Bagaimana mendapatkan rakan JV di forum untuk mempromosikan produk.

3. Promosi : Bagaimana mempromosikan produk dengan cara yang betul dan berkesan.

Saya akan buka program affiliate agar anda dapat menjana pendapatan dengan pelancaran produk baru ini. Hak jualan terhadap produk ini juga akan dibuka (terhad). InsyaAllah, apabila siap semuanya, saya akan umumkan.

Laman web rasmi: www.KuasaForum.com

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

22 thoughts on “Ebook Kuasa Forum

  1. Saudara zul, saya nak order satu yang ada hak jualan.
    Kalau saudara zul lancarkan hari ini, secepat mungkin saya beli.

    Norfazli

  2. Kredibiliti ‘aset intagible’ seseorang yang tekadnya bulat untuk nak berjaya. Kredibiliti ada kuasa tersendiri. Ia membuat orang yang kita tak kenal percaya dengan kejujuran kita. So, contohilah Rasulullah s.a.w. yang sangat jujur dalam berniaga.

    -ShueQry-

    1. Tempahan untuk RR hanya RM75.00 sahaja untuk 50 orang pertama.

      Then untuk 50 orang seterusnya RM85.00.

      Saya buka RR kepada 100 orang sahaja.

      Kalau berminat boleh hubungi saya melalui contact form di atas.

      Thanks cikgu Nayan.

  3. Wah, dah nak lancar ker KuasaForum?
    Tak sabar rasanya. Nak joint affiliate mesti meletup ni kan.

    ps: Sdr Zul sy dah terima produk Pakej 101, thans πŸ™‚

  4. dah lama sangat2 tercari cari mcm mana nak buat blog sendiri..saya nak buat bentuk forum..tapi x tau camner …saya baru je buat payment utk kit blogger tu tadi…jadi teruja nak start…smpai tak tidur lagi ni…

  5. saya dah lama sangat2 nak buat blog sendiri..tapi maklumlah..tak tau…hampir hampir nak minta org designkan….minat nak buat bentuk forum tu camner ye?harap dpt membantu…baru buat payment utk kit blogger tu td..walau dah pagi..tak tido lg ni…

  6. Assalamualaikum…

    To Bro ShueQry, saya bersependapat dengan anda =D

    Rasa Percaya Itu Amat-amat berharga, tetapi jika sekali di Khanat. Ia tidak akan datang lagi buat kali kedua.

  7. Syabas saudara zul. Usaha yang gigih dan komitmen yang jitu memang akan membuahkan hasil. Tahniah kerana berjaya menghasilkan produk digital terbaru.
    Salam kejayaan!!

  8. Wah.. selama ini memang saya tercari-cari cara bagaimana mahu menjalankan forum marketing dengan betul. Saya harap ebook ini mengandungi teknik yang selama ini saya cari. Thanks smartzul kerana bakal menerbitkan ebook ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *