Matlamat Blog SmartUsaha.com

Sekadar coretan ringkas..

InsyaAllah, walau sekarang saya jarang kemaskini blog ini, saya berharap blog ini tetap kekal selagi termampu.

Matlamat asas blog ini adalah dengan sedaya yang mungkin untuk berkongsi ilmu mengenai perniagaan dan pemasaran Internet dengan rakyat Malaysia khususnya, serta menjadi ‘hub’ untuk mempromosikan serta membantu mana-mana usahawan internet yang lain. InsyaAllah.

blog usahawan perniagaan internet

Saya amat yakin, sejak blog ini wujud, sekurang-kurangnya ia dapat memberikan inspirasi dan motivasi kepada rakyat Malaysia sebagai dorongan untuk mereka melakukan perniagaan internet walaupun setakat di peringkat tempatan. Ia sudah berbaloi sebagai permulaan.

Walaupun blog ini diselitkan dengan promosi yang memberikan pendapatan kepada saya, namun dengan pendapatan itu bertambah mudahlah usaha saya untuk terus mengekalkan blog ini dan usaha mendidik rakyat Malaysia.

Semoga semakin ramai yang melakukan perniagaan internet dan juga mencapai kejayaan.

Salam sukses!

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

15 thoughts on “Matlamat Blog SmartUsaha.com

  1. Usaha SmarZul untuk mendidik rakyat Malaysia dalam perniagaan & pemasaran internet harus mendapat kredit dan pujian serta pengiktirafan. Harap dapat dijadikan contoh oleh IM lain, jangan hanya mementingkan keuntungan sahaja.

  2. Tak salah kalau Zul promosikan produk di sini.

    Ia bertujuan untuk memberikan nilai ilmu tambahan kepada para pembaca. Saya juga mempromosikan produk pada blog saya dan banyak pembeli yang berterima kasih kepada sumber yang disyorkan.

    Dapat pahala ni. ๐Ÿ™‚

  3. Ya, kami semua memang Lapar Dan Dahagakan ILMU drpd sdr. zul. Blog smartusaha telah banyak berjasa. Kami semua masih lagi perlukan tunjuk ajar dan bimbingan sdr. zul.

    Terima Kasih smartzul.

  4. ya bro teruskan usaha, saya sentiasa menyokong bro.. ๐Ÿ˜€

    saya kenal blog bro pun akhir thn 2006..so dah nak kat 2thn sokong bro..hu3

  5. Terima kasih tak terhingga En Zul. Saya banyak timba
    ilmu dari blog nih.

    Ya teruskan usaha murni En Zul moga beroleh kesenangan
    dunia dan akhirat ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *