Blog SmartUsaha Berehat Dua Hari + Video Percuma

Huuh, banyak betul kerja pada minggu lepas dan minggu ini. Itu tidak tambah lagi dengan masalah penyalahgunaan nama saya (zul smartusaha) oleh individu yang tidak bertanggungjawab.

Oklah, kita lupakan masalah tersebut dahulu.Saya dan blog ini akan berehat selama dua hari dengan pergi bercuti sekejap untuk menenangkan fikiran agar perjalanan dalam perniagaan ini lebih mudah dan maju daripada biasa. ‘Zul ni cuti lagi, padahal baru je balik kampung hari tu’. Tidak salah kerap bercuti, janji ia cuti yang bermanfaat untuk kita… 😉

Oklah, mungkin semasa anda membaca barisan ayat ini, saya dalam perjalanan ke destinasi percutian. 🙂 Doakan keselamatan saya, insyaAllah. Begitu juga anda, apa kata di hujung minggu sebegini luangkan masa dengan keluarga anda. Bisnes bisnes juga, famili jangan diabaikan.

==============================
Video Pemasaran Internet Percuma
==============================

Mungkin anda tidak tahu bagaimana untuk mendownload apa-apa yang percuma di Internet sebab anda perlu mendaftar nama, emel dan sebagainya bukan? Seperti yang pernah saya janjikan, saya telah siapkan satu panduan untuk hal-hal sebegini…

Untuk itu, apa kata anda cuba mempraktikkan diri dengan mendapatkan Video Pemasaran Internet PERCUMA (dalam English).

Untuk mengetahuinya, sila ke laman web berikut:

http://smartusaha.com/videopercuma

Salam sukses…

-SmartZul

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

7 thoughts on “Blog SmartUsaha Berehat Dua Hari + Video Percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *