Peluang Membina List Cara Cepat!

Update (Jam 12.51pm): Ruang akses untuk download produk-produk percuma telah dibuka. Sila klik link berikut untuk mendaftar dan seterusnya memindah-turun (download) item secara percuma:

http://www.semarakazambaru.com

___________________________________

Saya telah menulis banyak kali juga kepentingan membina list (list building) iaitu mengumpul emel prospek. Dengan list, anda boleh menghubungi prospek anda pada bila-bila masa yang anda mahukan. Sekali klik, selesai.

Jika anda masih belum bina list, atau ingin menambah bilangan senarai emel prospek anda, kini akan dilancarkan satu program ‘giveaway’ yang mana para Internet Marketer Malaysia akan sama-sama mempromosikan program ini kepada list atau komuniti mereka.

Saya tidak mahu menerangkan panjang lebar mengenai hal ini kerana ia semua telah ada diterangkan di laman web program tersebut. Sila klik link berikut:

http://www.semarakazambaru.com

Klik link di atas jika anda mahu menjadi contributor (mahu bina list). Jangan lepaskan peluang ini.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

16 thoughts on “Peluang Membina List Cara Cepat!

 1. peh.. memang menarik betull..
  syukran ye tuan…

  moga terus menyumbang ilmu menuju kecemerlangan

  dr.khalifah
  BAKAL MENDAHULUI ANDA

 2. memang menarik, tapi tak dapat saya nak buat pasal banyak benda yang tak tau lagi contoh macam landing page sendiri x reti nak buat. Kena buat register form lagi. Ishk kalu tau benda ni penting dah belajar awal-awal dah.

  kalu ada yang baik hati boleh mai tolong 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *