Bayaran Komisen Telah Dilakukan :)

Apa khabar semua, cuma nak khabarkan bahawa, hari ni adalah hari pembayaran komisen untuk program affiliate Kit Blogger. Nampaknya, tidak ada agen yang buat sale sebanyak RM100, tetapi paling tinggi adalah RM90 sahaja.

Kepada mereka yang daftar program affiliate dan ada komisen yang terkumpul, sila kemaskini no akaun bank anda dengan segera agar mudah untuk saya masukkan bayaran komisen.

Sekian, harap maklum.

PS. BONUS RM50 untuk bulan ini tiada pemiliknya. πŸ™‚ Dan peluang ini tamat serta-merta. Untuk bulan ini (Disember), iaitu sebulan dari sekarang, saya akan adakan satu lagi ‘bonus’ untuk anda. Apa tu? Tungguu.. πŸ˜‰

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

7 thoughts on “Bayaran Komisen Telah Dilakukan :)

  1. hehe… sapo ler yang dapat 90 tu? takper laa nanti kita usahakan dengan lebih bersungguh2 lagi dalam tempoh 4 bulan dari sekarang.

    usaha tangga kejayaan. lipatgandakan jualan dengan lebih agresif lagi untuk berjaya mengkandakan lagi income… eh kanda pulak… gandaaa!????

    gandakan usaha anda dengan seagresif mungkin…

    selamat maju jaya…

  2. hehe.. takpe, kita akan cuba lagi. Sekarang ni musim cuti dan perayaan! Ramai orang tak fokus lagi… maklumlah, baru je lepas raya. Sekarang ni cuti sekolah dan tak lama lagi sekolah nak buka pula. Tentu banyak belanja.

    Buat masa ini.. orang lebih tumpu pada barangan kelengkapan sekolah dan juga berkaitan perayaan krismas. (Team Saifulsham masyuk banyak la musim ni sebab mereka memang target Mat Saleh dgn model dropshipnya).

    Inilah consumers buying behaviour yg saya pelajari sepanjang 10 tahun dlm industri pengiklanan!

  3. RM90 tu en Tazilan punya. πŸ™‚

    Betul tu, sekarang ni orang sibuk dengan benda lain. That why, kita patut target dua-dua pasaran, global dan local. Yang mana, kalau satu slow, yang satu lagi insyaAllah laju.

  4. Tahniah Sdr Tazilan. Nampaknya maju perniagaan internet sdr. SmartZul bayar anda tertinggi dan dari Gobala pun anda dapat tertinggi hingga dapat ASTRO! Sebagai sahabat se seminar, saya tumpang gembira.

    SmartZul, apa offer Istimewa Disember tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *