Bakal Pelanggan – Harap Bersabar :)

Cuma berita terkini sahaja…

Saya tahu, ramai orang dan mungkin termasuk anda tidak sabar-sabar untuk membeli Pakej Kit Blogger versi terkini atau sekadar mahu melihat sahaja. 🙂

Sebenarnya semua sudah siap, namun saya perlu selesaikan sedikit masalah teknikal lagi sebelum boleh melancarkan jualan. Mengikut pengalaman saya, di saat awal pelancaran, orang akan ‘berpusu-pusu’ membeli.

Maka dari situ, amat penting semua aspek terutama bahagian teknikal sudah diuji berkali-kali sebelum digunakan.

Tambahan lagi, saya sebenarnya ‘amat kecewa’ dengan pihak yang saya ‘upah’ untuk lakukan satu ‘job’ yang sebelum ini servis mereka amat bagus tetapi kali ini berlaku satu kesilapan teknikal pada ‘produk’ yang saya perlukan. Saya tidak salahkan mereka kerana mungkin kesilapan itu tidak sengajakan.

Dan sebelum membolehkan saya launch, ‘produk’ tersebut perlu siap terlebih dahulu.

Disebabkan hal itu, pelancaran Pakej Kit Blogger sekali lagi tertangguh. Namun, insyaAllah jika tiada apa-apa halangan, saya akan lancarkan pada tengahari ini. Harap-harap server tak down lah. 😉

Jadi, diharapkan semua bersabar dengan pelancaran ini. Pesan saya, jangan anggap lebih-lebih sebab versi terkini tak banyak beza pun, cuma ada modify sedikit sahaja.

Oklah yer. Saya perlu settlekan beberapa perkara lagi.

– SmartZul

Sumber Percuma:

1. Dapatkan Video Percuma. Klik di sini.

2. Dapatkan Ebook-Ebook Percuma di sini.

Nota: Jika anda mahukan berita dan tips terus ke emel anda, daftarkan diri anda di sini. Percuma…

panduan bina blog

Pastikan Anda Memilikinya!

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

5 thoughts on “Bakal Pelanggan – Harap Bersabar :)

  1. tak mengapa..yang ditunggu takkan lari kemana..asalkan bersabar jadi jawapannya… :mrgreen: abg zul, dalam hati memang tak tahan..tapi takpa,buat tahan je…

    ps: abg zul, semalam saya dipanggil ke gedik santai..waduh-waduh..gementar pun ada..lastly diorang pekena saya plak.. 😳

  2. Pingback:   Pra-Pelancaran logo baru PerisianPercuma.com by Maklumat Perisian Percuma dan Sumber Terbuka Terkini
  3. Hai Zul!

    huhu… lama tak bersembang sejak Kak G gi outstation.

    Well, biar lambat asal selamat, selalu orang katalah… dan semoga pakej kali ni lebih lagi berjaya…

    Kak G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *