Artikel: Kebebasan Kewangan

Mentaliti orang sekarang mengatakan, mempunyai wang sebanyak 1 juta digelar orang kaya. Betul kah pandangan ini?

Mungkin ya mungkin tidak. Tapi kalau saya katakan anda tidak perlu mempunyai wang sebanyak itu untuk jadi kaya, adakah anda percaya?

Ianya ada satu perkara yang menjadi faktor terpenting sebelum anda mampu memperolehi wang yang banyak untuk menjadi kaya.

Satu report percuma telah dihasilkan oleh saudara Mazlie Nadzri dari mazlieNadzri.com. Report bertajuk "Kebebasan Kewangan – Berfikirlah seperti JUTAWAN di luar sana" boleh anda dapatkan melalui link dibawah ini:

http://www.kebebasan-kewangan.com

Semoga ianya bermanfaat untuk anda.

Mazlie Nadzri

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

3 thoughts on “Artikel: Kebebasan Kewangan

  1. Terima Kasih kepada SmartZul. Banyak maklumat yang sebelum ini saya tak tahu… Dapat saya belajar di sini. Semoga perkongsian ilmu terutama dalam bidang Pemasaran Internet ini memberikan manfaat kepada semua yang melayari Blog tahap Sifu ini.

    “Kaya ilmu lebih bermakna dan berguna daripada kaya duit tetapi tiada ilmu bagaimana nak tambahkan duit yang sedia ada itu. Seiring dan sejalan Kaya Ilmu dan Kaya Duit, lebih afdhal dan berkat.”

    ——————–

    SmartZul: Terima kasih wanzpyra. Saya hanya kongsi mana yang tahu dan termampu. Semoga sukses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *