Are You Ready…??? :)

Adakah anda sudah bersedia untuk mengetahui produk yang saya war-warkan dari dahulu sehingga semalam? Para subscriber istimewa saya telah mendapat tahu lebih awal berbanding anda. Dan mereka juga telah mendapat sesuatu yang istimewa daripada saya. Ya, mereka berhak kerana mereka menjadi subscriber saya. πŸ™‚ Baiklah, jika anda ingin tahu apakah tajuk ebook tersebut, jom baca seterusnya. Klik link berikut:

Perkenalkan,

Pakej Kit Blogger Siri 1

Secara khusus, ebook ini adalah diutamakan untuk newbie yang bermasalah di dalam memasang sistem wordpress dan memulakan aktiviti blogging. Pakej ebook Kit Blogger 1 mengandungi beberapa add on lain.

Untuk membaca lagi, sila ke laman web utama ebook ini:

http://bloggingsteps.com/kit

Anda mempunyai sebarang pertanyaan dan komen? Sila tanya dan komen di sini. Atau hubungi saya melalui contact form di blog ini.

Wassalam.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

11 thoughts on “Are You Ready…??? :)

 1. jam 11 pagi ni saya bank in RM37 kat maybank lumut. Bank bukak pkul 9.00.
  Ada klas TTS jam 9.00.

  Dahsyat gak offer yang diberi…… Salute …….. untuk zul.

 2. Saya review semalam…memang mengancam…Terrrrrsangat detail..Memang sangat² bagus dan disarankan untuk mereka yang ingin menjadi blogger yang profesional..

 3. alhamdulillah, saya dah bank in RM37 di CIMB caw UUM pd pkl 3.26pm, 23/11/06. skrg tengah tunggu link drpd zul.
  anyway, tq zul coz sudi memberi ilmu kpd saya yg baru berkecimpung dlm ebiz ni. lps ni, boleh la guna wordpress pula.

 4. alhamdulillah,
  tq zul, tepat pkl 12.30 tgh hari ni, saya dah download link yg zul berikan. so, mlm ni kena la baca. ingatkan nak baca skrg, tapi ada kenduri kawin pulak kat kangar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *