Apakah Itu Blog?

Apakah itu blog?

Saya tidak akan huraikan secara detail akan hal ini kerana saya telah siapkan satu ‘laporan’ ringkas (ebook) mengenai persoalan Asas ini.

Sila dowload di sini: http://malaysiasoho.com/dwnload/Apa-itu-Blog.zip

Ebook tersebut merupakan sebahagian daripada Ebook “Buat Duit Dengan Blog”. Jika anda mahukan Ebook ini secara lengkap, ia disertakan bersama dengan Pakej Kit Blogger.

Untuk mengetahui apakah yang terkandung di dalam Ebook tersebut, sila klik di sini untuk membaca mengenainya. Bersempena dengan Kit Blogger versi terbaru, Ebook Buat Duit Dengan Blog ini akan dikemaskini dan disertakan beberapa item yang useful…

PS. Jangan lupa esok, 31/7/2007 (Selasa), jam 10.00 pagi. Sama-sama memeriahkan pelancaran Pakej Kit Blogger versi terbaru.

PPS. Boleh baca sedikit ‘teaser’ saya di forum WangCyber. Klik di sini.

Nota:

1. Kepada reseller, saya akan hubungi anda untuk Ebook versi terkini.

2. Kepada pembeli, anda akan diberikan secara PERCUMA segala item yang terkini. Tanpa sebarang kos. Pastikan daftarkan diri sebagai pembeli agar saya dapat menghubungi anda melalui emel.

Terima kasih.

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

6 thoughts on “Apakah Itu Blog?

 1. mmg banyak pun zul buat ebook…semuanya berguna walaupun percuma…
  saya download semua buku yang zul buat dan emua dah dibaca…
  thanks zul…

  han

 2. ahahaa… apakah yang dimaksudkan dengan blog? blog adalah sejenis menda yang kita boleh tulis sesuatu di atasnya dengan pelbagai genre penulisan dan juga resepi perniagaan bahkan catatan perjalanan kehidupan seseorang untuk manfaat kepada ramai orang atau sekadar catatan peribadi pendapat an pelbagai rencah bentuk penulisan yang boleh anda perolehi…

  dari itu dapatkan blog anda sendiri untuk menjayakan penulisan milik anda sendiri atau pelbagai cara untuk menghasilkan jenis tajuk blog yang boleh anda hasilkan nanti… ia memang berbaloi memiliki sebijik blog yang unik dan tersendiri…

  sekian terima kasih… πŸ™‚

 3. blog adalah sejenis kek coklat yang membolehkan duit masyuk setiap hari dengan cara-cara dan teknik yang tertentu. bahkan ada yang boleh buat duit dengan blog secara sepenuh masa. bloggers sepenuh masa…

  macam mana mereka bleh jadi bloggers sepenuh masa????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *