Seminar Perniagaan Internet

Ok tak cover buku ni? 😀

panduan blog wordpress

Hehe, saya nak terbitkan buku wordpress. Ops, gurau jer. Saja test tools image generator kat internet.

Oklah, saya tak ada apa-apa nak menulis pada hari ni. Tengok trafik yang masuk ke blog ini pun sedikit menurun. Biasalah, akhir tahun. Semua sibuk dan buat-buat sibuk. 😀

Jangan lupa seminar kami ya!

seminar

Klik pada imej di atas untuk maklumat lanjut.

– SmartZuL

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

5 thoughts on “Seminar Perniagaan Internet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *