Ketahui 27 _____ + 7 _____ Untuk Melipat Gandakan Pendapatan Ebiz

perniagaan internet

Saya sekarang sedang menyiapkan satu ebook terbaru saya. Dan yang pasti, ia adalah berbayar. Yang pasti juga, ebook ini bukan hanya untuk newbie dan ia bukan mengenai bagaimana untuk membina perniagaan internet. Tetapi ia lebih kepada strategi tambahan bagaimana untuk melipat-gandakan pendapatan perniagaan internet anda.

Yang pasti juga, sebahagian panduan atau strategi yang saya kongsikan di dalam ebook ini telah dilakukan sendiri oleh saya. Teknik-teknik yang dinyatakan adalah terbukti berkesan yang mana dilakukan sendiri oleh mereka yang berjaya.

Jika anda mahu tahu apakah perkataan yang saya sembunyikan tu, tunggulah saya lancarkannya kelak.

Cuma sedikit pemberitahuan awal, saya akan membuka peluang Resell Rights kepada bilangan yang terhad seperti mana yang saya lakukan dahulu untuk Pakej Kit Blogger.

Sekali lagi, semoga kehadiran ebook ini menambahkan ilmu pengetahuan anda dan jika anda menjadi reseller, sudah pasti ia dapat membantu anda menambah pendapatan.

Saya tidak sabar-sabar untuk menyiapkan ebook ini. Yang pasti, ebook ni memang syok habis!

ps. Oh ya. Ebook ini untuk para usahawan internet yang serius sahaja dan bukan hanya mahu buat duit semata-mata. Ebook ini lebih kepada keusahawanan!

pps. Saya mungkin akan melancarkan ebook ni pada 27/3/2008 iaitu tarikh ulang tahun kelahiran saya yang ke-26. Huhu, bertambah lagi umur ku. πŸ˜‰

Penulis: Mohd Zulfadli


(SmartZul) adalah seorang penulis dan usahawan Internet sepenuh masa. Beliau memulakan perniagaan melalui Internet sejak tahun 2005, dengan memfokus kepada bidang penulisan dan penerbitan secara online. Beliau turut aktif berkongsi ilmu dan pengalaman melalui blog dan juga komuniti Facebook. Klik menu Hubungi di atas untuk menghubungi beliau.

SERTAI NEWSLETTER SMARTUSAHA.COM
Sertai newsletter SmartUsaha.com untuk mendapatkan info dan tip-tip perniagaan dan pemasaran Internet terus ke emel anda.
Kami benci spam. Emel anda selamat bersama kami.

Komen Guna Facebook:

comments

20 thoughts on “Ketahui 27 _____ + 7 _____ Untuk Melipat Gandakan Pendapatan Ebiz

  1. tahniah abg zul..nampknya semakin rancak 2008 ni dengan produk-produk abg zul..Saya perhatikan en sham raja adsense pun begitu jugak..

    nampaknya 2008 ni memang betul2 membara..Saya pun sedang nak ikut rentaknya jugak.. πŸ™‚

  2. setakat ni tak banyak lagi ebook BM yg mengajar atau menunjukkn strategi untuk keusahawanan internt. Yg banyak hanyalah ebook berkaitan cara memulakn perniagaan internet. Suatu pembaharuan oleh org yg berpengalaman sprti zul mmg dinantikan.

  3. Produk yang nih, saya tak akan lepaskan. 27/3/2008 tu kira oklah, time tu saya dah habis pratikel dan study, so bolehlah aktif.

  4. Banyaknya launching kebelakangan ini.

    Satu je benda yang saya kurang faham.

    Kalau ebook ini untuk newbie, macam mana nak melipat gandakan pendapatan jika newbie tu belum ada website lagi?

    1. yup, banyak launching. Dah adat dalam ebiz Raymond. Tak leh nak elak.

      Untuk newbie? Ebook saya yg terbaru ni bukan utk newbie. Ia bukan pasal mcm mn nak bina ebiz, tapi ia lebih kepada mcm mana nak pergi lebih jauh dalam ebiz dan bisnes. πŸ™‚

      Yg pasti, ia lebih khusus dan tak akan sama dgn mana2 ebook lain. πŸ˜€

    1. Bukan benda baru titan. Susah nak ‘cipta’ benda baru ni. Tapi ia lebih kepada panduan. Alaah, mcm buku2 kat kedai la. Kbykn kita dah tahu, cuma kita terabaikannya jer.

      Cuma dalam ebook ni, ada diselitkan dgn kes studi yg real untuk dijadikan contoh.

      1. Takpe zul. Kes study tu bende baru la. Tak ramai orang buat kes studi untuk jadikan contoh..takpe. Tunggu je hujung bulan 3 tu. Tengok apa yang kuar nanti..

  5. Zul tahniah la, nak tnye ckit la…

    Ebook terbaru ni ke hadiahnya, berkenaan beli ebook BisnesDigital.Com kat WC aritu? Zul tawarkan utk 35 orang jer…

    Kalau betul la, syoknya! :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *